این کتاب بهترین و کاملترین منبع آموزشی با رویکرد شناخت سکههای طلا محسوب میشود که شما را در زمینۀ شناخت و تغییر و تحول سکههای طلا در ایران از زمان هخامنشی تا امروز همراه با تصاویر رنگی راهنمایی میکند و در ادامه هر آنچه که لازم است دربارۀ فروشندگی سکه بدانید میآموزید.
تسلط بر شناخت سکههای طلا اعتمادبهنفس شما را در حوزه کسبوکار مرتبطتان بالا میبرد و موجب میشود تا با آگاهی و علم بیشتری وارد این حرفه شوید. این اثر، کتاب بسیار سودمند و کاربردی برای علاقهمندان و فعالان بازار سکه است تا بتوانند با آموختن نحوۀ شناخت و تشخیص سکههای طلا و فروشندگی آن به آسانی زمینۀ ورود به تجارت بازار سکه را فراهم کنند و با خیال آسودهتری به دنیای حرفهای سکهشناسی و سکهفروشی وارد شوند.
خواندن کتاب سکه شناس شو به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
این کتاب برای کسانی که به رشد و توسعۀ کسب و کار خود اهمیت میدهند و قصد دارند سطح اطلاعات پایه و اولیۀ خودشان را بالا ببرند تا بتوانند در بازار پرتلاطم سکه قدم بگذارند بسیار مفید و کاربردی است.
در بخشی از کتاب سکه شناس شو میخوانیم:
در دوره دوم یعنی دوره پس از اسلام، اولین سکه اسلامی که در ایران نیز به کار میرفت، سکه درهم سیمین عبدالملک بن مروان (خلیفه اموی) است که در سال ۷۵ هجری به تقلیدی از درهم ساسانیان ضرب شد و تا این تاریخ در ایران سکههای ساسانی با انگ جدید (سکههای عربی – ساسانی) و در دیگر قسمتهای قلمرو اسلامی علاوه بر این سکهها، سکههای رومی نیز متداول بود.
پس از ضرب سکههای اسلامی، در ایران نیز ضرابخانهها سکهها را به گونه اسلامی و با همان مشخصات سکههای دیگر سرزمینهای اسلامی ضرب میکردند. بدیهی است در حکومتهای مختلف بنا بر مقتضای سیاست و سلیقه فرمانروایان تغییراتی جزئی و کلی در نوشته و دیگر خصیصههای سکه پدید میآمد.
عبدالملک مروان یا عبدالملک بن مروان (۶۵ – ۸۶ ه. ق) پنجمین خلیفه از خلفای اموی در دمشق و یکی از قدرتمندترین خلفای اموی بود و توانست بر مشکلات سیاسی که در عهدش پیش آمد، فائق آید.
عبدالملک مروان برای نخستین بار واحد پول برای جهان اسلام تعیین کرد و سکههای درهم و دینار را به نام خود ضرب کرد.
درباره نویسنده
عبدالرضا مهرگانی (بازگیر )
دکترای تخصصی باستان شناسی
نویسنده کتاب سکه شناسی (هخامنش .سلوکی .اشکانیان .ساسانیان)