برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر در معمولان
برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر در معمولان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر در معمولان با محوریت موضوع فرهنگ سازی در بحث مقابله با کرونا و تشویق به واکسیناسیون عمومی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری افق لرستان جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر برای نخستین بار در بخش معمولان و با حضور حجت اسلام والمسلمین سید محسن موسوی امام جمعه پلدختر و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر ، حجت الاسلام والمسلمین حسن رضایی امام جمعه معمولان ، سرهنگ منصور کریمی‌فرد فرمانده سپاه شهرستان ، علی نظری ترکارانی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ شهرستان ، سید حبیب‌اله موسوی بخشدار معمولان ، سید عباس میرهاشمی معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمعی از مسئولین شهرستان پلدختر و بخش معمولان با محوریت موضوع فرهنگ سازی در بحث مقابله با کرونا و تشویق به واکسیناسیون عمومی در حسینیه شهدای گمنام معمولان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه پلدختر در این جلسه با بیان اینکه باید جهت واکسینه شدن مردم روستا به روستا و نقطه به نقطه به فرهنگ سازی بپردازیم افزود : واکسن در مقابله با ویروس کرونا بسیار مهم و کارساز است و نباید اجازه داد مردم اسیر تبلیغات منفی و جوسازی رسانه ای علیه واکسن شوند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر بیان داشت : ادارات و نهادهای دولتی که بیشتر از همه با مردم در ارتباط هستند باید با استفاده از تمام ظرفیت ها برای مبارزه با ویروس کرونا در ترغیب و تشویق مردم به واکسیناسیون عمومی تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی ضمن تشکر از رئیس و اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان جهت حضور و تشکیل این جلسه در شهر معمولان بیان داشت: در جهت ترغیب مردم به واکسیناسیون اولین مرحله باید شاهد هماهنگی مسئولان باشیم که متاسفانه این هماهنگی در برخی موارد در سطح کلان گاهی وجود ندارد و باید در جهتی حرکت شود تا مردم اعتماد کنند ، مسئولان باید در واکسیناسون پیش قدم شوند و به صورت عمومی اطلاع رسانی کنند تا موجب اعتماد مردم شود.

امام جمعه معمولان در خصوص افزایش پزشکان شهر معمولان بیان داشت : انتظار می رود با توجه به مسئله کمبود پزشک در مرکز بهداشتی معمولان شبکه بهداشت نسبت به افزایش تعداد پزشکان عمومی اقدام کند ، همچنین در خصوص حضور پزشکان متخصص در طول هفته نیز برنامه ریزی هایی توسط شبکه بهداشت و درمان صورت پذیرد.

سرهنگ منصور کریمی‌فرد با بیان اینکه در آبان ماه سال ۹۹ جهت مقابله با ویروس کرونا قرارگاه حاج قاسم سلیمانی تشکیل شد ، افزود: وظایفی بر عهده سپاه و بسیج قرار گرفت که حول چهار محور و دسته بود ؛ تیم مراقبتی ، تیم نظارتی ، تیم حمایتی و بحث واکسینه کردن مردم که با برنامه ریزی های انجام شده و هماهنگی با شبکه بهداشت با استفاده از ظرفیت نیروهای بسیجی در بحث مراقبتی در کنار مبتلایان به این ویروس بوده‌ایم.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان پلدختر افزود: در بحث نظارت با کمک نیروی انتظامی و شبکه بهداشت بر مکان های مختلف از جمله اصناف و بازایان نظارت به عمل آمد ، در بحث حمایتی نزدیک چهار میلیارد تومان سپاه استان به کمک خیرین در قالب بسته معیشتی ، کمک مالی ، خرید لوازم و تحریر و ‌… در کنار خانواده های آسیب دیده از کرونا بودیم.

سرهنگ کریمی فرد بیان داشت : در بحث واکسیناسیون نزدیک به ۶۰ نفر نیروی داوطلب در اختیار شبکه بهداشت جهت تزریق واکسن ، ثبت آمار و کمک به دوستان شبکه بهداشت قرار دادیم.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پلدختر به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان با گلایه از عدم حضور برخی اعضای شورا در جلسات بیان داشت: هفتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر با نظر حجت الاسلام والمسلمین موسوی رئیس شورا تصمیم گرفته شد برای نخستین بار در بخش و شهر معمولان برگزار شود و جلسات بعدی به صورت ماهانه و چرخشی در پلدختر و معمولان برگزار گردد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان پلدختر گفت:فضای مجازی برای تبلیغ و تشویق افرادی که واکسن نزد‌ه‌اند جهت انجام واکسیناسیون فضای مناسبی است که باید از این ظرفیت جهت فرهنگ سازی استفاده کرد.

علی نظری ترکارانی با بیان اینکه فضای مجازی یکی از موارد مهم فرهنگی است افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پلدختر در بحث ساماندهی فضای مجازی با شناسایی فعالین در این حوزه به برگزاری کلاس هایی جهت آموزش و آشناسازی افراد به قوانین اقدام کرده است که نتایج مثبتی نیز در پی داشته و آمار بداخلاقی ها در این فضا بسیار کاهش یافته است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پلدختر با پیشنهاد پیگیری جهت استقرار پلیس فتا در شهرستان پلدختر ، افزود: فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در حال حاضر قسمت عمده‌ای از زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده اند که لازم است در این فضا از اطلاعات ، حریم خصوصی ، امنیت و آبروی مردم مخافظت شود که لازم است به دنبال استقرار پلیس مبارزه با جرائم رایانه ای (فتا) در شهرستان جهت پیگیری این قبیل موارد باشیم.

سید حبیب‌اله موسوی بخشدار معمولان نیز با بیان اینکه معاندین و مخالفین نظام جهت بدبین کردن مردم به واکسن ها به تبلیغات منفی و جوسازی علیه واکسن های داخلی پرداخته اند ، افزود: در حوزه آموزش و پرورش معلمان و دانش آموزان می توانند به تبلیغ واکسن زدن بپردازند ، جهاد کشاورزی از طریق ارتباط مستقیم با قشر کشاورز می‌تواند به این قشر تاثیر بگذارد ، حوزه مقاومت غدیر از طریق ارتباط با بسیجیان ، دهیاران و شوراهای اسلامی در ارتباط گیری با روستاها ، اعضای شورای اداری با ارتباط با زیر مجموعه خود ، ستاد نماز جمعه جهت اطلاع رسانی بستر مناسبی است که از این طریق می‌توان با فرهنگ سازی مردم را به واکسن زدن تشویق کرد.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدختر نیز با بیان اینکه از زمان فراگیری ویروس کرونا تاکنون ۱۳۵ فوتی ناشی از کرونا در شهرستان ثبت شده است ، افزود: در این مدت ۴۱۲۵۳ تست کرونا در شهرستان گرفته شده است که از این تعداد ، ۱۰۸۳۴ مورد کرونا مثبت بوده است به صورت خاص در بخش معمولان ۱۲۳۲ نفر کرونا مثبت گزارش شده است.

سید عباس میرهاشمی بیان داشت: تاکنون در شهرستان پلدختر ۷۶/۶ درصد جمعیت هدف دوز اول واکسن و ۳۶/۹ درصد دو دوز واکسن را دریافت کرده اند که از این حیث جزء شهرستان های برتر استان هستیم.