به گزارش افق لرستان، دکتر زیویار گفت : از ابتدای روش هاینوین کشاورزی در ۶۰ تا ۷۰ سال گذشته که سدسازی در کشور رواج پیدا کرده، اما این استان بهخاطر شعارهای پرطمطراق تولید میلیاردها مترمکعب آب،از سد سازی محروم مانده است.
وی در جلسه شورای حفاظت از منابع آب لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه آنچه مسلم است وضعیت خوبی بهلحاظ آبی چه در بخش کشاورزی و چه در بخش شرب این استان نداریم، اظهار داشت: وضعیت برق لرستان در شرایط مناسبی قرار ندارد و در کشور هم وضع به همین منوال است، لرستانی که در تولید آب و روانآب ها جزو استانهای درجه یک کشور محسوب میشد، اکنون به این وضعیت دچار شدهاست.
وی با اشاره به اینکه بالای ۱۰ میلیارد مترمکعب آب و رون آب در لرستان داریم، اما شرایط ذخیرهکردن یک دهم این روان آب در این استان وجود ندارد، افزود: ضعف اساسی لرستان مربوط به اکنون نیست، بلکه محصول ناکارآمدی همه ما و مدیریتها از ابتدای روش هاینوین کشاورزی در ۶۰ تا ۷۰ سال گذشته است که سدسازی در کشور رواج پیدا کرده، اما این استان بهخاطر شعارهای پرطمطراق تولید میلیاردها مترمکعب آب، محروم مانده است.
استاندار لرستان با بیان اینکه یکی از شعارهای اساسیمان از ابتدای ورود به لرستان بحث آب بودهاست، عنوان کرد: همه باید در این قضیه همآوا و هماهنگ باشیم، تریبونهای ائمهجمعه و جماعات بسیار اثرگذار است و برای همراه و همراستا کردن مردم و وجوه ارشادی کار هم باید از آن برای حل بحران آب استفاده کرد.
زیویار اظهار داشت: آبی که در کشکان حدود ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده حدود ۱۶ درصد آن متعلق به همه است و اینکه تفاوت بین شهرها قائل شویم اصلاً کار صحیحی نیست.
وی با بیان اینکه باید انرژی خود را بر روی سدهای در دستور کار بهویژه سدمعشوره بگذاریم، افزود: ممکن است در بدنه وزارت نیرو با سنگاندازی مواجه شویم و مصوبههای رئیسجمهور روی زمین بماند، گرچه سد در مراحل نهایی ۹۵ تا ۱۰۰ درصد اجراست، اما حتی اگر یک درصد هم با مشکل و مانع مواجه شویم باید تلاش کنیم.