به گزارش افق لرستان، شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان به ریاست دکتر زیویار استاندار لرستان، با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر اعضای شورا برگزار گردید .
استاندار لرستان گفت: خاستگاه مفرغ بوده و تمدن های بسیاری در این سرزمین شکل گرفته اند که محصول انسانهای بزرگ و الگوساز این خاک هستند .
دکتر زیویار اظهارداشت: رمز ماندگاری تمدن ها به واسطه نقش آفرینی انسان های بزرگ است که با گذشت و ایثار، از خود آثار ماندگار به جا گذاشته و ماندگاری و تداوم بشر حاصل این ایثار است .
وی ادامه داد: ایثار و گذشت معانی و تعابیر مشخص و منحصر به خود دارند و آنان که از خود ایثار نشان می دهند با گذشتن از مادیات و دلبستگی های دنیوی و قرار گرفتن در مسیر کمال به فکر کمک به دیگر انسان ها هستند .
نماینده عالی دولت در لرستان با اشاره به اینکه ایثار درجه ای از انسانیت است که موجب گذشت و فداکاری برای حفظ دیگران می شود، افزود: لرستان از استان هایی است که به واسطه دلاوری و رشادت مردمانش در تهدیداتی که به کشور وارد آمده ایثارگران بسیاری از خود به جا گذاشته و رمز ماندگاری مردمان این سرزمین در همین ایثارگری هاست .
دکتر زیویار تصریح کرد: تاریخ خطه لرستان از نقاط عطف بسیاری پر شده و انقلاب اسلامی یکی از بارزترین آنهاست که آمیخته با فرهنگ ایثار و شهادت مردمان این سرزمین است .
وی یادآورشد: انقلاب اسلامی تبیین جدیدی از فرهنگ ایثار و شهادت را در دنیا مطرح و ادبیات نوینی در وصف این فرهنگ ارزشمند ارائه داد که قابل مقایسه با دوران قبل از آن نیست و در نوع خود الگوی جدیدی برای سایر ملت های آزاده ی دنیا به شمار می رود .
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: ایران در دنیا قطب تولید تسلیحات پیشرفته نظامی یا اقتصادی نیست اما مرکز مقاومت و ایثار و فرهنگ شهادت طلبی به شمار می رود زیرا نظام مقدس جمهوری اسلامی نظام ارزشهاست .
فرهاد زیویار تاکید کرد: فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک ارزش والای انسانی نیاز به ترویج و تعمیق دارد و باید در نظر داشت که ایثار و شهادت را با معیارهای مادی نمی توان سنجید .
وی افزود: لرستان ۶۳۰۰ شهید والامقام را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی نموده و اگرچه آنها اکنون در بین ما نیستند اما مکتبشان چراغ راه زندگی و راهبر خواهد ماند زیرا حقیقت خواهی و گذشت شاخصه اصلی مسلک شهیدان است .