نانوایی‌ها ملزم به رعایت ساعت پخت هستند
نانوایی‌ها ملزم به رعایت ساعت پخت هستند

بخشدارمعمولان گفت: بازرسان بر کیفیت نان، موازین بهداشتی و ساعت کار نانوایان نظارت دارند. به گزارش پایگاه تحلیلی خبری افق لرستان ، در بازدید سر زده امروز حجت الاسلام والمسلمین حسن رضایی امام جمعه ، سیدحبیب الله موسوی بخشدار ، کامران هاشمی مسئول غله شهرستان ، محمدعزیزی شهردارحافظ_کلانتر کارشناس تعزیرات شهرستان ، عزیزی مسئول بهداشت […]

بخشدارمعمولان گفت: بازرسان بر کیفیت نان، موازین بهداشتی و ساعت کار نانوایان نظارت دارند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری افق لرستان ، در بازدید سر زده امروز حجت الاسلام والمسلمین حسن رضایی امام جمعه ، سیدحبیب الله موسوی بخشدار ، کامران هاشمی مسئول غله شهرستان ، محمدعزیزی شهردارحافظ_کلانتر کارشناس تعزیرات شهرستان ، عزیزی مسئول بهداشت محیط مرکزبهداشت درمانی معمولان از نانوایی‌های سطح شهرمعمولان بازدیدکردند.

بخشدار معمولان درحاشیه این بازدید درگفتگو باخبرنگاران گفت : در پی گزارشات مکرر به بخشداری واصله به سامانه ارتباطی ۱۲۴ و انتقاد از کیفیت پایین نان ومعترضات مردمی دراین خصوص درپی داشته است و ضرورت سامان دادن به آن را ، اولویت مهم بازرسان عنوان کرد.

سید حبیبالله موسوی بخشدارمعمولان در هشداری جدی به نانوایی ها ، افزود: در صورت بی توجهی به مقررات خواسته شده از جمله ساعت پخت، کیفیت و چگونگی خدمات از سوی نانوایی ها ، ضمن برخورد قانونی قطع سهمیه خواهند شد .

ویدرادامه با تأکید بر تشدید نظارت بر کیفیت و ساعت کاری نانوایان در سطح شهرمعمولان گفت: بازرسان بر کیفیت نان، موازین بهداشتی و ساعت کار نانوایان نظارت دارند و این بازرسی‌ها بدون اطلاع قبلی و به صورت ناگهانی انجام می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه : در صورت عدم پخت نانوایی‌ها در ساعت مقرر که در نانوایی ها نیز در محل دید عموم نصب شده با آنها برخورد می‌شود ، زیرا عدم رعایت ساعات کار اعلام شده به نانوایی‌ها تخلف محسوب می‌شود.

بخشدار معمولان ، در ادامه از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از عرضه نان بی کیفیت ، فروش آرد ، عدم رعایت ساعت پخت ، کم فروشی و … در نانوایی ها را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ اداره مشارکت های مردمی سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند تا بازرسین سازمان در اسرع وقت به موضوع رسیدگی کنند.

  • نویسنده : سمیرا مردانی